Seuraava osa: Osa 15

Kuvat: 100%
Teksti: 0%
Muokatut kuvat: 50%

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

08- Kasvun aika

                                                                            ***
 ''Hitto taasko tiskikone hajosi'' mutisin ärtyneenä. Tämä oli jo neljäs kerta tässä kuussa. Aloin myös pikkuhiljaa tulla mökkihöpöröksi ja kaipasin töihin. >>No ei niitä lapsia ikuisesti voi hankkia teen töitä sitten vahana<< ajattelin.
 Kuurattuani lattian menin hakemaan Bean päiväunilta syömään. ''Nyt on ruoka aika'' sanoin pikkuiselleni.
 Calvin oli käsketty töistä kaupungintalolle. Calvinin oli haastateltava eri puolueiden jäseniä ja vaalien ehdokkaita. Juteltuaan tunti tolkulla vaaleista ja politiikasta, hän oli hajoamis pisteessä. Onneksi hän tiesi pääsevänsä pian kotiin.
 Kun Calvin haastatteli ehdokkaita, minä söin päivällistä Bean kanssa. ''TAHTOO POIS!'' ''TAHTOOO POIS!'' tyttö huusi kuin palosireeni. Bea oli kyllä kiltti ja rauhallinen lapsi mutta syöttötuolista tyttö ei tykännyt, varsinkaan siitä jos hän oli jo syönyt ja joutui odottamaan että pääsisi pois.
 Kun olin saanut syötyä ja Bean pois syöttö tuolista aloin siivota suihkua. Aijoin tehdä kunnon joulusiivouksen, koska pian olisi lumihiutalepäivä.
 Olenko jo maininnut miten hankala Ben osasi olla? Melkein joka yö tuo huusi kehdossaan ilman mitään kannattavaa syytä. Ihmettelin Bean unenlahjoja, koska tuo nukkui kuin tukki.
 Vihdoin koitti kauvan odotettu päivä, eli Bean ja myöskin Benin syntymäpäivät. Olimme päättäneet pitää yhteis syntymäpäivän ihan perheen kesken.
 Valitettavasti Calvin oli töissä, joten hän ei päässyt seuraamaan lastensa kasvua. Ensiksi oli Benin vuoro kasvaa taaperoksi.
 Benistä tuli hurmaava nuori mies joka oli perinyt isänsä piirteet. Calvin olisi halunnut pelkästään ''miesten'' värejä poikansa vaatteisiin, mutta minä halusin että pojasta ei tule stereotypisoivaa ihmistä.
 Seuraavana oli Bean vuoro kasvaa. ''Ajatella että sinusta tulee jo iso tyttö'' mutisin pitäessä pikkuistani kakun edessä.
 Calvin tuli juuri parahiksi näkemään esikoisensa kasvun. Bea teki heti selväksi ettei koskisi enään ikinä lihaan pitkällä tikullakaan. Bea oli nimittäin päättänyt ryhtyä kasvisyöjäksi. Tyttö oli myös tykästynyt kovasti vihreään.
Bea sai itse päättää millaiset värit ja kalusteet halusi huoneeseensa. Kun saattoi odottaakin huone sisustettiin vihreän eri sävyin. Kalusteet olivat pitkälti kirpputorilöytöjä.
 Päätin heti opettaa Beniä puhumaan, hieman huonolla menestyksellä, sillä Beniä ei oikein kiinostanut keskittyä.
 Bea leikki edelleen Helliksen kanssa melkein kokoajan. Olin vähän huolissani tytterestäni. No kunhan koulu alkaisi Bea varmaan saisi ihmisystäviäkin.
 Calvin oli yrittänyt monta viikkoa korjata pönttöä kun minä vihdoin ja viimein sanoin miehelleni ''Kuule Calvin jospa antaisit minun hoitaa sen vessanpöntön?'' ''Mutta sehän on miesten homma eikä naisten?'' Calvin ihmetteli.  Ei kestänyt kauvan kun olin korjannut pöntön. Calvinin ilme oli tosiaan näkemisen arvoinen.
 Calvin oli luvannut hoitaa pottaopetuksen aina kun ehtisi. Minä taas halusin saada Benin sanomaan sanan ''äiti'' .
 Oli pakko myöntää että jotkut pelit olivat koukuttavia. Olin jäänyt koukkuun peliin nimeltä ''The Ihminen'' Ihmiset olivat ihan niinkuin me Simit ja heille pystyi rakentamaan taloja ja paljon muuta. Ihmisiä pystyi luomaan ja ne pystyvät jopa samaan lapsia. Pelasin aina kun kerkesin.
 Olimme melkein koko perhe pöydän ääressä illallisella. Juuri kun Calvin oli istumassa alas, Bea nousi ja kiitti ruuasta. Näin kävi usein sillä Calvin tuli töistä silloin kun iltapalaa syötiin.
 Bea meni yleensä suoraan illallisen jälkeen petiin. Beaa jännitti, sillä pian oli lumihiutalepäivä ja sen jälkeen hänellä alkaisi koulu.
 ''Nyt kun lapset ovat nukkumassa niin yritettäisiinkö Benille pikkusisarusta?'' Calvin kysyi minulta samana iltana. ''Ainahan voi yrittää'' vastasin hymyillen.
Mailman lyhyin osa IKINÄ! Osassa on vaan 22-kuvaa. Ei oo nyt oikeen jaksanu kirjoittaa kun tiistaina alkaa koulu. ;/ Beasta ja Benistä tuli söpöjä molemmista, vai mitä? Animoitujen kuvie arvoitus ratkeski kyseessä on joku Google+ ''Parantaa kuvasi'' jutska eli Google laittoi animoinnin kuviin.                
Kuulostaako ''The ihminen'' tutulta? ;)

T: Sanju ja Amanda

7 kommenttia:

 1. Moikka! Olipas kiva osa, välillä on mukavaa lukea vähän lyhyempiä osia :) Hauska keksintö tuo pelin nimi "The Ihminen" :D Bean huoneesta tuli kivan näköinen ja vihreä väri sopi hyvin. Ne animoidut kuvat olivat kyllä todella hienoja, oletko ajatellut käyttää animointia jatkossa? ;)

  -ambrosia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Ambrosia! :)

   Idea vihreään tuli siitä että Bean leppari väri on vihreä mulla on tapana pukea/sisustaa sen mukaan mikä on simin lempiväri. ^_^ Voin minä niitä animoituja kuvia pisteää jos google niitä mulle tarjoaa jos te kerran tykkäätte niistä. :DD

   Poista
 2. Mukava osanen taas.
  Ja vauvoja lisää. Taitaa tämä pariskunta todella rakastaa lapsia. :D
  Bean huoneesta tuli tosi sievä.
  En oikein osaa nyt kommentoida mitään järkevää, mutta hyvä osa oli ja kiva, että animoitujen kuvien arvoitus ratkesi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Pisara!

   Joo tässä perheessä vauvoja näkyy. :D Faktahan on se et Calvinin elämän haave on kasvattaa 5- lasta vauvasta teiniksi.... En kyllä tiedä jaksanko hommata niin paljon lapsia... Tykkään itsekkin Bean huoneesta. <333

   Poista
 3. Hyvä osa taas! :) Vaikka osassa olikin vain 22 kuvaa, osa tuntui pidemmältä, koska siinä oli mukavasti tekstiä :) Huomaa, että olet kehittynyt paljon kirjoittajana ja tekstiä on mukava lukea(kuvaat hyvin hahmojen persoonia ja vanhempien kasvatusmetodeja).. Myos kuvista tykkään koko ajan enemmän ja osat tuntuvat yhtenäisiltä kokonaisuuksilta :) Lapsista tuli suloisen näköisiä, tosin Benin hiuksista ei tiedä, minkä väriset niistä tuli..Beasta tuli myös nätti tyttö.. Hienoa, että animoitujen kuvien mysteeri ratkesi..Mä tässä netissä etsin ratkaisuja simssiä koskeviin ongelmiin, niin löysin samalla muutaman mielenkiintoisen kuvanmuokkausohjelman ja hoksasin, että Gimpilläkin voi tehdä animoituja kuvia, mutta en vielä tiedä miten :D Jatkoa odotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Nelskutin! :)

   Voi olla että teksti on siksikin parempaa kun äitini oikolukee ne lpi yleensä ennen julkaisua. Minärakastuin Benin ulkonäköön toivottavasti siitä tulee komea poika <3 Linkkaa toki mullekkin jos löydät jotain hyviä kuvankäsittely ohjelmia. :D

   Poista
 4. Pakko kommentoida tähän väliin, sillä olen juuri lukemassa Lc Stonea alusta alkaen.

  Aluksi tahdon sanoa kuinka mukava Lc tämä on kaikkine arkisuuksineen. Kaipaamaani vaihtelua niiden rinnalle, joissa tuntuu olevan suurempi juoni taustalla. Toki nekin ovat mielenkiintoisia jos ne on tehty hyvin, mutta välillä on mukava vain lukea tavallisesta simien arjesta, josta juuri sinä kirjoitat.

  Pisteet myös siitä, että pelaat ilman ladattuja. Toki ne kaikki ihanat hiukset, vaatteet ja huonekalut ovat upeita verrattuna pelin tavaroihin, mutta minä kuulun siihen ryhmään joka tahtoo pitää simssin simssinä (ilman sitä ladattujen määrää, joka myöhemmin vain jumittaisi pelini -> peli-intoni loppuisi). Mielestäni pelin omilla tavaroilla saa luotua hyvän ja sievän sims maailman. Siinä sinä olet onnistunut myös. :)

  Itse teksti on luettavaa enkä itse löydä siitä suurempia kirjoitusvirheitä. Silti siitä huomaa, että se on nuoren tytön kirjoittamaa. Älä missään nimessä loukkaannu tästä. Ai kauhea jos lukisit minun kirjoituksiani omilta yläaste vuosiltani :'D Jatka ihmeessä kirjoittamista, sillä siten sinusta tulee entistä parempi ja alku on jo hyvä! Kirjoita rohkeasti pidemmin. Kuvaile asioita rohkeasti enemmän, mitä simit ajattelevat, miltä huoneen sisustus näyttää simin mielestä, miltä jokin ruoka maistuu jne. Kuvien takia ulkonän kuvailu ei ole välttämätöntä, mutta sitäkin voi kokeilla ;) Sinulla on jo hyvä ote kirjoittamiseen ja tahdon vain kannustaa sinua siinä :)

  Mitä Amandaan tulee... En aluksi sietänyt hänen "lissumaista" puhetyyliään ja persoonaa, mutta onneksi hänestä kuitenkin kuoriutui mukava nainen ja perhe muutti häntä hieman. Bea on uskomattoman ihanan näköinen (toivon hänestä perijää ;)).

  Miksi tahdoin tähän väliin tunkea kommentini on tuo "The Ihminen" -peli :'D Olet mahtavan kekseliäs! EIkä saa unohtaa Simbookkia, jonka näimme aiemmin. Toivottavasti saamme nähdä tälläisiä pieniä erikoisuuksia lisää :D

  Kommentoin pian taas lisää ja toivottavasti kiinnostuksesi jatkuu tätä lc:tä kohtaan. Olisi harmi jos tämä loppuisi.

  VastaaPoista