Seuraava osa: Osa 15

Kuvat: 100%
Teksti: 0%
Muokatut kuvat: 50%

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

07- Uusi tulokas

                                                                           ***
Calvin ei ehtinyt lukea raskautta käsittelevää kirjaa loppuun kun odotin Beaa. Calvin päätti korjata asian ja luki kirjan kannesta kanteen.
Rakkautemme rouhusi yhä vaikka avio vuosia olikin jo kertynyt. Välillä saimme aikaa toisillemmekin.
Olin jo 9-kuukaudella ja siksi otinkin rauhallisesti. Yleensä istuin Bean huoneessa lukemassa resepti-kirjoja. Samalla kun opiskelin pystyin hyvin vahtimaan Beaa.
Kun minä vahdin Beaa Calvin teki töitä koneella. Calvin kirjoitteli innoissaan juttua ''kaupungintalon nousevista tähdistä''.
Eräänä yönä se sitten tapahtui. Heräsin koviin supistuksiin ja tunsin että lapsiveteni oli mennyt. ''Calvin herää, vauva syntyy!'' sanoin miehelleni herätellessäni tuota. Calvin nousi ylös sängystä ja samoin tein minä. Juuri silloin tuli taas supistus ja kiljaisin kivusta. Vasta siinä vaiheessa Calvin tajusi että lapsi oli syntymässä.
''APUA MITÄ MÄ TEEN? MIHIN LAITOIN AUTON AVAIMET? MISTÄ ME SADAAN LAPSENVAHTI?'' Calvin huusi paniikissa. ''Tilaa ensinnäkin taksi että pääsen sairaalaan sitten sinä voit tilata lastenvahdin ja tulla perässä'' selitin rauhallisesti Calvinille silitellessäni mahaani.
Pian istuin jo taksin kyydissä ja olimme menossa kohti sairaalaa.
Samaan aikaan Calvin soitti lastenvahti palveluun ja tilasi meille lastenvahdin. ''Lastenvahtinne saapuu hetken päästä'' kuului puhelimesta.
Sillä väliin kun Calvin odotteli lastenvahtia niin minä olin saapunut perille. Astuin sisään ovista ja pian makoilin sängyssä odottamassa synnytyslääkäriä.
Lastenhoitaja tuli kuin tulikin melko nopeasti. >>Mitä teinikäinen tähän aikaan työskentelee, kellohan on 00:30<< Calvin ajatteli ihmeissään.
 Kun kerran lastenvahti oli saapunut pystyi Calvin lähteä tuekseni sairaalaan. Niinpä Calvin veti talvi kamppeet niskaansa ja juoksi hakemaan autoaan.
Ei kestänyt kun 10-minuuttia niin Calvin oli sairaalan edessä. Pian Calvin saapui luokseni ja synnytys alkoi. (MITÄÄ *****! NYT NOI VALOTKIN VILKKUU)
Synnyys ei kestänyt kovin kauan ja pian astelimme ulos sairaalasta mukanamme pieni terve poikavauva. Olimme nimenneet tämän pienokaisen Beniksi. Ben on horoskoopiltaan Skorppiooni.

Benin luonne on:
- Hyvä

- Herkkäuninen
Olimme remontoineet taloa hieman. Olimme purkaneet yhden seinän ja tehnyt ''käytävän'' joka johti Bean tulevaan makuhuoneeseen, jonka olimme remontissa rakentaneet. Toistaiseksi Bea ja Ben voisivat jakaa huoneensa.
''Tervetuloa kotiin Ben!'' sanoin pikkuiselleni laskiessani tätä kehtoonsa.
Beaa ei suinkaan haitannut että pikkuveli sai enemmän huomiota. Bealla oli niin kiire leikkiä Helliksen kanssa ettei edes huomannut jos joku hänelle puhui.
Ruokailukin alkoi sujua hieman paremmin, vaikkakin kyllä sitä sotkua edelleen tuli.
Ben ei ollut todellakaan helpoimmasta päästä sillä tuo kiukutteli ja itkeskeli vähän väliä.''Hys..hys'' yritin hyssytellä pientä poikaani, ilman tulosta.
Bea taas oli hyvin kiltti ja nukkui päiväunetkin kiltisti kiikussa.
Calvin oli todella kiintynyt pikku Beniin. ''Kun susta tulee vähän vanhempi niin me pelataan jalkapalloa ja tehään miesten juttuja'' Calvin leperteli pojalleen.
 Sillä väliin kun Calvin hoiti lapsia minä pystyin käymään ruokatauvolla. Vauva kiireiden keskellä ei oikein ehtinyt ruokaa laittamaan, joten söin säilöttyjä vohveli jämiä.
 Päiväuniaikaan rentouduin yleensä makoilemalla sängyllä, opiskellen uusia reseptejä.         >>Tätä pitää kokeilla joskus<< tuumailin.
 Calvin leikki mielellään Bean kanssa kun kerkesi. ''Mikä sanoo HAU HAU?'' Calvin kysyi. ''Koila'' kuului hento ääni.
 ''Lue uudelleen Hannu ja Kelttu'' Bea pyysi käyttäen perinteistä koiranpentu ilmettä. ''Ei enään, huomenna voidaan taas lukea, nyt on aika käydä nukkumaan'' sanoin pistäen kehdon aidan kiinni. ''Hyvää yötä muruseni'' sanon.
 >>Vihdoin pääsen nukkumaan ajattelin<< menessäni sänkyyn. Bean nukuttamisessa oli nimittäin kestänyt hieman.
 Calvin hoiti yleensä lasten aamu rutiinit, sillä hänen oli pakko muutenkin nousta töiden takia. Ensiksi piti vaihtaa Benin vaipat...
 Sitten syödä aamiaista, yleensä eilisen tähteitä...
 Sitten olikin Bean vuoro saada aamuvellinsä....
Ja pian Calvinin kyyti saapuikin. Tälläistä oli meidän arkemme.
                                                                   ***
MISTÄ NÄITÄ ANIMOITUJA KUVIA OIKEEN TULEE!? O.O

Jep eli poika sieltä sitten tuli. ;) Mul on jo hieman suunitelmii Benin varalle mutta en ole varma toteutanko. :D Osa oli vähän lyhyt ja omasta milestäni  toi loppu oli hieman kökkö mut tälläst välillä. -.- Kuvia tais osassa olla 31 (Ellen väärin muista?) Ens osassa taidetaan viettää molempien synttäreitä, ellen väärin ole laskenut :DD Haittaako tää nopeus teitä meneekö tää tarina liian hitaasti vai nopeesti vai onko ok vauhti? Mikä oli lempi kuvanne jos sellanen oli?  Risut ja ruusut tulemaan joko kommentteihin tai Cboxiin. ^3^

T: Sanju ja Amanda

P.s Vastatkaa kyselyyn ---->>>> 


6 kommenttia:

 1. Mun lempi kuva oli siis ihan ehdottomasti toi kuva missä valot vilkkuivat. :D Noi animoidut kuvat on ihania vaikka hieman outoja jos itsestään ilmestyy. Mysteeri johon emme luultavasti koskaan saa vastausta. :D
  Tarina etenee mun mielestä ihan mukavaan vauhtiin.
  Musta viimeisillään olevat simit on niin ihania!
  Jatkoa odotellen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Pisara! :)

   Itseasiassa mulle selvisi mistä nää animaatot on peräsin.. Rakas Google+ on lisännyt kyseisiin kuviin ''parannuksen'' -.- Että mä sit rakastan Google+.......-_- (Huomatkaa kuinka rakastan sarkasmin ihmeelistä mailmaa)

   Poista
 2. Hyvä osa tämäkin oli :D Kiva lukea perheen tavallisesta arjesta, ei aina tarvitse olla suuria kuvioita menossa(pelaaminenkin on silloin rennompaa kun ei lavastuksia tarvitse koko ajan miettiä, mutta toisaalta taas lavastuksiakin on hauska tehdä kun odottaa miten lukijat käänteisiin reakoi) :) Tarinan etenemistahti on ihan ok.. Ja parhaimpia kuvia oli se, kun Bea nukkui kiikussaan ja toinen oli tuo sairaalan vilkkuvat valot :D Perheeseen saatiin poika :D Nähtäväksi jää, tuleeko perheeseen vielä lisää lapsia :) Jatkoa odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun susta kuulee Nelskutinja kiitos kommentista! :)

   Joo tuo lavastaminen on ihan kivaa mut ei mun alaa kun mulla ei oo poseja eikäladattuja käytössä eli lavastaminen käy työstä. Tietty moveobject koodilla saa jotain aikaiseksi.:D (luojan kiitos) Sen voin sanoa että lapsia on vielä tulossa. ;)

   Poista
 3. Lumisade kuva on palannut :D Mutta siis kiva osa. Suosikkikuviani ovat mystisesti vilkkuva valo kuva sairaalan edustalta ja tuo missä Bea pyytää sadun lukemista. Etenemistahti on ok. Toivottavasti lapset tulevat hyvin toimeen keskenään kasvettuaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Poinsenttia!

   Animoitujen kuvien arvoitus ratkesi sen aiheuttaja oli rakas Google+ (Sarkasmia) Mulla on jo jonkun näköiset suunitelmat näille kahdelle kattoo nyt miten käy. :D

   Poista