Seuraava osa: Osa 15

Kuvat: 100%
Teksti: 0%
Muokatut kuvat: 50%

keskiviikko 6. elokuuta 2014

13- Kasvukipuja

                                                                             ***
 ''Onkohan tämä nyt ihan hyvä idea?'' kysyin Calvinilta huolissani. ''Kyllä he pärjäävät muutaman päivän ilman meitä'' hän vastaa. ''Mutta kaksosetkin ovat niin pieniä ja....'' Calvin keskeyttää minut ja sanoo ''Älä huoli'' Calvin kuiskaa minulle. Me olimme voittaneet Calvinin kanssa matkan joka kestäisi muutaman päivän. Tämä oli meille vähän kuin ''kuherrus kuukausi'' koska meillä ei ollut varaa silloin häämatkalle kun menimme naimisiin. >>Toivottavasti Bea pärjää...<< mietin istuessani taksissa.

Bea kertoo:
 Olin todella iloinen että olin saanut pikkusiskon. Aina kun Bienca oli hereillä leikin hänen kanssaan tietty huomioin myös Brandonia mutta rakastin tätä vaaleanpunaista nyyttiä.
 Bart ja Ben pärjäsivät hyvin kahdestaan. Bart vietti aikaa tietokoneella ja Ben luki krjoja sohvalla.
 Nyt kun äiti ei ollut kokkaamassa niin poikien piti tyytyä siihen mitä jääkaapista löytyy Ben kylläkin söi innoissaan jäätelöä suoraan purkista.
 En ollu kauhean hyvä kokki joten tein lounaaksi syksynsalaattia. Se oli ainoa resepti mitä muistin köksän tunneilta ja se oli nopea valmstaa.
 '' BEN, BART TULKAA SYÖMÄÄN!'' Huusin pojille ja pian me kaikki söimme salaattia ruokapöydän ääressä. ''Söitkö jo?'' kysyin ihmeissäni Beniltä joka oli juuri nousemassa ruokapöydästä ''Joo'' kuulin Benin sanovan ja pian tuo olikin lähtenyt omaan huoneeseensa.
 Bart päätti leikkiä ruokapöydän ääressä kuningasta muistan hyvin kun pienenä leikin samalla tavalla prinsessaa.
 Ei kulunut pitkään ennenkuin minua tarvittiin taas lastenhuoneessa. Brandon oli hereillä ja tarvitsi vaipanvaihdon.
 Vihdoin ja viimein pääsin nukkumaan >>Huh mikä päivä ja huomenna on kouluakin...<< ajattelin.
                                                                      ***
 Vihdoin ja viimein saimme toisen kylpyhuoneen. Meitä oli talossa kuitenkin 7-simiä.
 Vaikka olin vastuussa kaksosista oli minun kuitenkin käytävä koulua niinpä tilasimme joka päivä lastenhoitajan paikalle kun olimme koulussa
                                                                          ***
 >>Tämä siis on HÄNEN talonsa<< tuo tummaihoinen tyttö mietti kun astui sisään taloon. ''Ihan kiva talo ei uskoisi että HÄN asuisi täälä'' tyttö tokaisi mutta nyt ei ollut sen aika hän oli onnistunut sulautumaan Stonejen elämään lastenhoitajana eikä aikonut pilta sitä.
 Tyttö asteli sisään lastenhuoneeseen ja otti Brandonin kehdosta ''Olette te niin suloisia harmi että pikku perheenne pitää tuhota'' tuo kuiskasi ilkikurisesti hymyillen pojan korvaan.
>>Vihdoinkin olemme päässeet hänen jäljilleen...Isä<< tyttö ajatteli.
                                                                       ***
Ben kertoo:
 Istuin olohuoneessa odottamassa sillä äiti ja isä tulisivat kotiin näillä minuuteilla. Tänään oli myös syntymäpäiväni ja kasvaisin Teini-ikäiseksi.
 Olin katkera koska kukaan ei juhlinut minun syntymäpäivääni vain kaksosista välitettiin.  >>En ikinä tule pitämään lapsista en ikinä enään<< ajattelin ja näin minusta tuli lasten vastainen.

Amanda kertoo:

 Uuden kylpyhuoneen lisäksi lasten huonettakin oli remontoitu. Tilaa oli paljon enemmän ja leikkikehäkin mahtui huoneeseen. Huoneen teema oli edelleen vihreä niinkuin muittenkin huoneiden tässän talossa. Olin vasta nyt tullut ajatelleeksi miksi sisustimme huoneet vhreäksi kun oma lempivärini on punainen...
 Heti kun tulimme kotiin menimme katsomaan kaksosia. Minä otin Biencan syliini kun Calvin taas hoiti Brandonin.
 Kiiruhdin keittiöön heti sen jälkeen kun olin hoitanut Biencan. Oli ihana taas päästä kokkaamaan vaikka olihan ihan kivaa istua joka ilta ravintolassakin.
                                                                                ***
 Vielä samana iltana oli kaksosten syntymäpäivät. Bienca oli perinyt Calvinin hiustenvärin kun Brandon taa oli perinyt punertavat hiuksensa minulta.
 Yhtäkkiä muistin että myös minulla ja Calvinilla on tänään syntymäpäivät.
Nyt kun olin keski-ikäinen Sim halusin keskittyä vihdoin uraani ja toteuttaa elämän tavoitteeni. Seuraavaksi oli Calivin vuoro kasvaa..
                                                                        ***

Mä olen varmaan mailman laiskin kirjoittja ja osien julkaisia. Ette tiedäkkään kuinka iloinen olen että joku oikeasti lukee tätä legacya vaikka osia ei tulekkaan kovin tiheästi ja toivon että jaksatte tulevaisuudessakin tätä lukea. Minun pelissäni on varmaan jokin bugi koska ennen matkaa Calvin oli nuori aikuinen ja nyt se kasvaa vanhukseksi? Olen päätynyt siihen tulokseen että stailaan Calvinin näyttämään aikuis-similtä (värjäämällä tukan ynm) ja kiitos tämän bugin voin hyödyntää sitä tarinassani eli leikitään että Calvin on keski-ikäinen ;)
Noniin draamaa mitä tuo tyttö haluaa Amandalta ja miksi Stoneja vainotaan? Saatte itse arvata. ;)

Toinen asia jota haluaisin kysyä on se että voinko käyttää koodeja tarinassani (en mitään tarpeiden täyttämiseen/rahakoodia) koska jos haluan draamaa aikaiseksi mun pitää ehkä käyttää koodeja (vanhentaa simejä ynm) mitä mieltä olette mulla tulee hieman huono omatunto mutta koska tää on loppujen lopuksi lavastamista/tarinan tekoa varten eikä pelin helpottamista niin kai se on ok?

Kysymys: Miksi Stoneja vainotaan?

Risut ja ruusut kommentteihin tai Cboxsiin :)

T: Sanju ja Amanda
P.s Anteeksi kun osa on hieman tylsä ja aikahyppyjä/kertoja vaihtuu usein tässä osassa. :/

P.ss Viime osan kommentteihin olitte pyytämään katsastamaan omanne olisin mielelläni tehnyt niin mutta en löytänyt tarinoitanne :/ Eli laittaisitteko linkin jatkossa tarinaanne ;)

2 kommenttia:

  1. Oo, tässä osassa oli vähän jännitystäkin. Onko Calvin lastenhoitajan isä? Se olisikin melkoinen yllätys. :D Vai mitä salaisuuksia perheellä on? Innolla odotan. :)
    Voi Ben raukkaa kun kukaan ei ole huomioinut häntä.
    Bea on niin kiltti kun jaksaa huolehtia sisaruksistaan.

    VastaaPoista
  2. Käyttäkää vaan koodeja ihan rauhassa. Itsekin käytän mm. juuri tuon simejen vanhentamisen takia. :D Ovat vain varsin hyödyllisiä juurikin lavastuksia varten.

    Ja sitten osaan: Osa oli jälleen kiva. Hyvä, että Bea pärjäsi pikkusisarustensa kanssa. Mutta harmi, että Ben kokee jäävänsä sivuun kaiken pyöriessä kaksosten ympärillä. Hyvä myös, että taloon saatiin toinen kylpyhuone. Seitsemän simiä on tosiaan aikamoinen määrä!
    Kiinnostaa myös kyllä tietää kuka tämä "lastenhoitaja" on ja miten hän aikoo tuhota perheen? Jatkaako hän palvelustaan vanhempien tultua lomalta?

    VastaaPoista