Seuraava osa: Osa 15

Kuvat: 100%
Teksti: 0%
Muokatut kuvat: 50%

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

11- Kevättä rinnassa

                                                                     ***

Aika oli kulunut kuin siivillä. Lapset olivat kasvaneet kovaa vauhtia ja sekä Ben että Bart täyttivät vuosia.
 Benistä tuli erittäin ujo pika. Benin lempiväri oli, Calvinin järkytykseksi, vaaleanpunainen.
Bart sai saman hiusten värin kuin Bealla.
Ben oli kiltti poika ja kävi ajoissa nukkumaan, koska huomenna oli tämän ensimmäinen koulupäivä.
 Bea oli alkanut pyytää usein iltasatua minulta. Suostuin lukemaan Bealle koska oli mukavaa viettää tyttäreni kanssa yhteistä aikaa. Bea kuitenkin kasvaisi huomenna teiniksi.
 Bart oli heti noussut Calvinin suosioon. Calvin leikitti tätä pikkuista aina kun ehti.
 Valitettavasti Ben ei päässyt ensimmäisenä päivänään siskonsa kanssa kouluun, sillä Bea oli kipeänä kotona. Benin piti kohdata ensinmäinen koulupäivä yksin.
 Kun Ben kiirehti bussiin, Bea söi aamiaista keittiössä. ''Mene heti lepäämään kun olet syönyt'' sanoin Bealle kun olin laittamassa likaisia astioita astianpesukoneeseen.
 Bea oli kiltti tyttö ja totteli aina. Bea nukkui melkein koko päivän huoneessaan.
 Sillävälin kun odototin että Calvin tulisi kotiin ja pääsisin itse töihin, lueskelin reseptikirjaa oppiakseni uusia ruuanvalmistustapoja.
 Vihdoin kimppakyytini tuli. Otin äkkiä sateenvarjoni ja juoksin autolle, en nimittäin halunnut kastua. Keväisin nyt vain on sateista.
 Illalla Bea oli jo terve kuin pukki. ''Bea, et viittis leikkii, mä yritän tehdä läksyjä'' Ben huomautti siskolleen, joka leikki kuningatarta.
 Pian olikin aika juhlia Bean synttäreitä. ''Jee, mä toivon että Helliskin kasvaa!'' tyttö sanoi innoissaan.
Tälläinen tyttö Beasta tuli. Bea leikautti tukkansa heti ensitöikseen. Hänestä tuli myös kätevä käsistään kasvettuaan.
Myös kuulemma Hellis kasvoi teiniksi. Aloin olla jo huolissaan milloin tuo tyttö unohtaisi tuon mielikuvitusystävänsä.
 Bea oli toivonut kemistisettiä syntymäpäivälahjaksi. Minulla ei ollut mitään sitä vastaan että tyttäreni halusi oppia tieteitä.
 Ulkoovellemme oli ilmestynyt Simlandian suosituimman yliopiston tutustumispakkaus. Se jaettiin joka vuoi perheille jolla  oli teinikäisiä lapsia. Se sisälsi yliopiston t-paidan ja muuta mainostavaraa ja ennekaikkea soveltuvuuskokeen, jonka teini voi tehdä. Sen avulla voi hankkia stipedejä yliopistoa varten.
Bea oli parantunut flunssastaan ja nyt koittaisi hänen ensimmäinen päivänsä lukiossa, joka oli samassa rakennuksessa kun peruskoulu. Oli rankka sadepäivä ja katsoin kuinka esikoiseni ja Ben juoksivat koulubussiin. Bea istahti Benin viereen. Bea ei koskaan ollut hirveän suosittu, joten hänellä ei ollut hirveästi ystäviä. Siksi Hellis oli tämän paras ystävä. Bea toivoi löytävänsä lukiosta itselleen ystäviä. Tietenkään Bea ei ollut kertonut tilanteesta mitään minulle.
 Bart tykkäsi leikkiä Helliksen kanssa, kuten Beakin tuon ikäisenä. Bart muistutti erittäin paljon Beaa.
 Tänään Benillä oli luokkaretki teatteriin. Ben oli innoissaan. Ainahan luokkaretket ovat hauskoja, varsinkin alaasteella.
Bea oli saapunut kotiin ja löysin tytön tekevän läksyjä ärsyyntynyneen näköisenä. ''Minä vihaan matikkaa'' kuulin Bean puhuvan itsekseen. Hyhmähdin, muistan kyllä itsekkin lukion vaikeat tehtävät.

Bea kertoo:
 Tänään oli vapaata koulusta koska oli lemmenpäivä. Kaikki menisivät festivaaleihin. Minunkin perheeni menee, paitsi etten halua mennä. Minulla on tärkeämpää tekemistä. Sitäpaitsi minua ei kiinnostanut katsoa kuinka kaikki kuhertelevat rakkaansa kanssa, ja kuitenkin kaikki koulumme tytöt olsivat sielä kilpailemassa poikien huomiosta. Minua ei sellainen kiinnostanut.
Aloin tekemään tieteelisiä kokeita. Olin lukenut että oli olemassa ''Todellisuus juoma'' jonka avulla voisin muuttaa parhaan ystäväni oikeaksi simiksi. Tiedän että sen juoman keksimiseen voi mennä vuosia, mutta olin päättänyt että kuluttaisin kaiken ajan mikä minulla oli harjoittelemaan ja keksimään juomia. Jonain päivänä todistaisin kaikille että Hellis on oikeasti olemassa.
 Valitettavasti kaikki ei mennyt suunitelmien mukaan, sillä kokeeni räjähti käsiini.  Olin aivan savun peitossa ja hiukset pystyssä. >>Pitäisi varmaan käydä suihkussa ennenkuin äiti tai isä huomaa<< ajattelin.
 Tietty minun huonolla tuurilla äitini oli juuri käynyt suihkussa ja näki minut. ''HERRA JUMALA, MITÄ SINULLE ON KÄYNYT!?'' äitini kysyi kauhuissaan järkyttynyt ilme kasvoillaan. ''No mä tein tieteelisiä kokeita ja no...se räjähti'' vastasin rehellisesti. ''Älä tee niin vaarallisia kokeita!  Miksi et esimerkiksi mene koulun tiedekerhoon jos tykkäät kerran siitä?'' äitini kysyi. ''Siksi koska siellä en saa tehdä mitä haluan ja he eivät ymmärrä että Todellisuusjuoma on oikeasti olemassa!'' vastasin vakavasti. ''Todellisuusjuoma?'' äitini ihmetteli ja minä menin suihkuun.

pari tuntia myöhemmin:

Amanda kertoo:
 Olimme olleet jo parisen tuntia kevätriehassa Calvinin, Benin ja Bartin kanssa. Bea oli tehnyt selväksi ettei tulisi kevätriehaan. Olimme juuri myyntikojulla ostamassa meille välipalaa.
 Pian olimme siirtynyt terassille syömään. Olimme molemmat ottaneet limettipiirakan koska se oli Kevätriehan spesiaali. Meillä oli kerrankin hetki jutella mukavia ilman lapsia.
 Kevätriehan erikoisuus oli että jokavuosi järjestettiin munien keräyskilpailu josta Ben oli todella innoissaan. Bart ja Ben etsivät kokopäivän munia ympäri rieha-aluetta.
 Päätimme huviksemme kokeilla rakkausmittaria ja saimme melkein täydet pisteet.
Illan hämärtyessä tanssimme vielä parit hitaat kevätriehan tanssilalla ennenkuin me kaikki suuntasimme kotiin.

APUA! Mul on kestänyt ikuisuus tän osan tekemiseen. Mulla on ollu kuvat otettuna ja muokattuna kauan mutta ei ole vaan jaksanut kirjoittaa ja on ollut kaikenlaista muuta. Toivottavasi sieltä löytyy vielä joku joka tätä haluaa lukea. :D Alkaa pikkuhiljaa olla perijän valinnan paikkaa MUTTA olen päättänyt että TE SAATTE VALITA KENET HALUATTE SUVUN JATKAJAKSI! Minähän sen loppupeleissä  valitsen mutta jos tulee tosiaan ääniä, niin toteutan sen mielelläni. Tällä hetkellä tykkään tosi paljon Beasta. Voin paljastaa sen verran että tavoitteena olisi saada vielä 2 lasta mut saa nähdä onnistuuko/jaksanko hoitaa niitä. xD
Risut ja Ruusut kommentteihin tai C boxsiin.

T: Sanju ja Amanda

1 kommentti:

  1. Kiva osa jälleen!
    Kaikki lapset vaikuttavat mukavilta. Suvun jatkajaksi toivoisin Beaa tai Beniä. En tiedä miksi Bart nyt jäi listalta pois. :'D Ehkä, koska hänestä ei tiedetä oikein mitään ja huono avustaja olisinkin jos nimeäisin kaikki kolme.
    Toivottavasti lapset löytäisivät ystäviä. Ja tuskin tuo Hellis vieläkään on Bealle pahaksi. Poikien huone muuten on hieno. Eipä sitten kai muuta. Ensi osaa odotellessa.

    VastaaPoista