Seuraava osa: Osa 15

Kuvat: 100%
Teksti: 0%
Muokatut kuvat: 50%

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

03-Ikuisesti yhdessä

                                                                 ***

Olimme seurustelleet jo yli kolme kuukautta. Tapasimme melkein päivittäin ja olin rakastumassa tähän mieheen päivä päivältä enemmän. Kesä oli loppumaisillaan ja syksy saapuisi pian. Oli kesän viimeiset lämpimät päivät kun olimme taas trffeillä. Olimme paikallisella kesäriehalla viettämässä vapaapäivääni. Otimme romanttisia yhteiskuvia ja pussailimme puun varjossa.
 Päätimme ottaa erän vesisotaa. Nauroimme ja leikimme kun pikku lapset. Söimme jäätelöä ja kävimme valokuvaus-teltassa.
 Heti kotiin palatessani ripustin kuvan, jonka sain valokuvaus-teltasta.
 Taloni seinille alkoi kertyä yhä useampia kuvia minusta ja  Calvinista.
 Ei arki sentään ruusuilla tanssimista ollut, välillä oli siivottava. ''En ikinä totu siivoamiseen'' mutisin. En ollut tottunut siivoamiseen koska lapsuuden kodissani oli käynyt kotiapulainen.
 Harjoittelin kovasti ruuan laittoa vapaa-ajallani, silloin kun en tavannut Calvinia.
 Se kannatti, sillä vihdoin ja viimein sain ylennyksen juoksupojaksi.
 Samana iltana oli Calvinin bileet, johon tietenkin minutkin oli luonnollisesti kutsuttu. Astelin vanhan omakotitalon etuovelle.
 Suutelimme varmaan koko juhlien ajan. Saimme hieman paheksuvia ja loukkaantuneita katseita, mutta emme välittäneet. >>Nyt on varmaan sopiva hetki<< ajattelin.
 Polivistuin Calvinin eteen ja kaivoin esiin mustan samettirasian. ''Calvin, minulla on sinulle kysymys?'' sanoin ''Mitä nyt Amanda?'' Calvin kysyi ihmeissään.
 ''Mentäisiinkö naimisiin?'' sanoin hymyillen. Calvin oli shokissa, mutta sai nyökättyä vastaukseksi.
 Niinpä pujotin sormuksen tuon sormeen ja sovimme että menemme naimisiin jo huomenna.

Lopuksi tein illallista koko Calvinin perheelle. Ol ikiva kokata välillä hyvin varustetussa keittiössä.
 Sain pian letut valmiiksi, kermavaahdon kera. Otin yhden letun ja sen jälkeen aijoin ryhtyä nukkumaan. Olimme sopineet että jäisin yöksi.
 Calvinin huone oli kellarissa. Huone oli aika simppeli mutta viihtyisä. Riisuiduin bile-
 vaatteistani ja kävin maaten.
 Pian myös Calvin tuli viereeni nukkumaan.
 Seuraavana aamuna soitin pomolleni ja pyysin päivän vapaaksi häidemme takia.
 Kävin täällä sen verran usein, että minulta löytyi täältä varavaatteita. Vaihdoin vaatteet arkisiin vaatteisiini.
 Siistiydyin vielä pikkuisen ennenkuin poistuin Calvinin huoneesta kellarin halliin.
 ''Ai sä oot herännyt'' kuulin Calvinin sanovan kun astuin kellarin halliin. ''Juu heräsin juuri'' vastasin. Päätimme vaihtaa sormuksia välittömästi. ''Ja nyt olet herra Stone'' sanoin suudelman jälkeen miehelleni. Olimme päättäneet että Calvin ottaa nimieni.
 Päätimme muuttaa saman tien yhteen. Saimme jopa rahaa sen verran kasaan, että saimme tälläisen talon rakennettua. Ei se iso ollut, mutta kelpasi minulle ja Calvinille.
 Talossa oli kolme huonetta. Heti sisään tullessa saavutaan keittiö/olohuoneeseen, josta taas pääsee kylpyhuoneeseen ja makuhuoneeseen.
 Calvin oli päättänyt kasvattaa pidemmät hiukset  ja muutti hieman tyyliään.  Calvinin unelma on saada suurperhe, eli 5-lasta.

Calvinin luonne on:
- Huumorintajuinen
- Ruoka-virtuoosi
- Hyvä
- Perhekeskeinen
- Pelkuri
 Heti muuton suoritettuamme menimme nukkumaan ja nukuimme pitkälle aamuun asti. (Olimme molemmat saneet vapaata, asettuaksemme aloilleen.)
 Kokkailimme vuorotellen, koska molemmat rakastimme ruuan laittoa.  Yleensä minä sain kokata jotta saisin harjoitusta.
 ''Amanda, mä oon miettinyt että eroaisin töistä kun ei sielt kauheesti palkkaa saa.'' Calvin sanoi eräänä aamuna aamiaisella minulle. ''Aijotko lopettaa työssä käynnin!?'' kysyin ihmeissäni. ''En toki, aijon hakea töitä jounarlismialalta'' ''Miksi ihmeessä juuri Jounarlismi alalle?'' kysyin ihmeissäni. ''Ai niin, en ole muistanut mainita että kävin yliopiston ja valmistuin viestinnän linjalta'' Calvin selitti. ''Sehän on mahtavaa!'' sanoin iloisena.
 Calvin otti autonsa ja lähti ajamaan kohti kaupunkia ja Appaloosa Newesin toimitusta.
 Sattuipa niin että toimitus löytyi samasta rakennuksesta kun Amandan työpaikka.
 Pian Calvin tuli ulos rakennuksesta. Pomot olivat ollut vakuuttuneita Calvinin tutkinnosta ja siksipä tämä sai todella hyvän paikan toimituksesta. ( Taso-5)
 Heti kotiin tultuaan hän alkoi kirjoittaa ensimmäistä juttuaan. Olin lähtenyt töihin sillä välin kun Calvin oli hakemassa töitä.
 Kun tulin töistä olin menossa suihkuun kun Calvin otti minut syleilyynsä. ''Sain sen paikan ja palkkakin on parempaa'' Calvin sanoi innoissaan.
Päätimme siis juhlistaa asiaa makuuhuoneen puolella.
---------------------------------------------------------------
Pahoittelen nopeaa etenemistä.  >_< Mielipiteillänne on väliä, eli kertokaa mitä haluatte tarinaan ja risut ja ruusut kommentteihin. Enpä mä tässä muuta oikein keksi sanoa. :D

Risut ja ruusut
T: Sanju ja Amanda

1 kommentti:

  1. Hyvä osa tämäkin! :) Ei mua noi aikahyppelyt tarinassa haittaa, ne jotenkin on hienosti ujutettu ja sopii tarinaan.. Pari etenikin nopeasti naimisiin, pian varmaan on lapsia tulossa :D Ja seuraavan pariin :)

    VastaaPoista