Seuraava osa: Osa 15

Kuvat: 100%
Teksti: 0%
Muokatut kuvat: 50%

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

01- Tervetuloa Appaloosa Plaintsiin


                                                                           ***
 Hei nimeni on Amanda Stone ja olen juuri täyttänyt 19-vuotta. Olen kotoisin Birgeportista, eli olen henkeen ja vereen kaupunkilais tyttö. Syy miksi muutin tälläiseen junttilaan (ei pahalla) ovat vanhempani. Isäni ja äitini ovat molemmat kuuluisia lakimiehiä, joten minäkin olen aika tunnettu Birgeportissa.

Äitini ja isäni olettavat ja haluavat että seuraan heidän jalanjälkiään, mutta en halua lakimieheksi, vaan kokiksi. Toinen syy miksi häippäsin tänne syrjäkylään on se että he halusivat minut avioon jo nyt! Kaiken kruunasi se että avioliitto oli jo järjestetty salaa minulta ja mies jonka kanssa joutuisin menemään naimisiin oli Samuel Titano, kaikkien naisten unelma paitsi minun. Samuel on suosittu ja rikas aloitteleva lakimies. Olemme lapsuuden ''ystäviä'', mutta olen aina inhonnut häntä. Joten pakkasin kamani ja pöllin hieman rahaa isäni lompakosta ja karkasin tänne.

Olen luonteeltani:
- Loistava suutelija
- Perhekeskeinen (Tottakai haluan oman perheen jossain vaiheessa)
- Ruokavirtuoosi (Siksi unelmani on tulla viiden tähden kokiksi)
- Toivoton romantikko
- Huolehtivainen ( Rakastan lapsia vaikka tykkäänkin bilettää)

 Mutta kun pääsin perille, mitä näinkään. Kaksi pikkuista kopperoa, ei ihme että tontti oli niin halpa. Olin mennyt ostamaan vanhan vajan ja ulkovessan.
Onneksi sentään vajaa oli remontoitu joten sielä oli toimiva jääkaappi ja wc-kopissa toimiva vessa ja lavuaari.
 Päätin napata taksin, ja ei kestänyt kuin ehkä minuutti niin istuin jo taksin penkillä. >>Birgeportissa taksin saaminen olisi kestänyt ikuisuuden<< Ajattelin. ''Minne matka?'' kysyi pipo päinen taksi kuski. ''Tämän kaupungin hienoimpaan ravintolaan'' vastasin päättäväisenä.
                                                                                  ***
Hetken päästä olin saapunnut keskustaan. Missään ei näkynyt ristin sielua. >>Ihan kuin länkkäreitten aavekaupungit<< ajattelin kun katsoin ympärileni.
 Taksi oli jättänyt minut kaupungin hienoimman ravintolan eteen. ''Laukkaava laama'' luin kyltistä.
Päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja astuin ovista sisään. Olin tullut tänne hankkimaan itselleni töitä koska rahat olivat muutenkin vähissä. Työhaastattelu oli nopeasti ohi ja sain heti työpaikan, kylläkin tiskaajana eikä palkkakaan ollut kuin 25-simelonia tunnilta, mutta sen oli pakko kelvata jos halusin jonain päivänä tulla mestari kokiksi.
 Huomasin ravintolaa vastapäätä kirjaston jossa oli sekoitus modernia ja vanhaa. Niinpä päätin lähteä tutkimaan kirjaston tarjontaa.
 Löysin modernista lisä-siivestä tietokoneita >>Mahtavaa, en olekkaan päässyt katsomaan Simbookia  ja täällä koneitten käyttö on näköjään ilmaista<< ajattelin istuessani tuolille.
 Käynnistin koneen ja tarkistin sähköpostin ja Simbookkini kunnes eräs mainos osui silmääni. ''Tapaa unelmiesi mies jo tänään osoiteessa www.AppaloosaDate.Sim '' >>No voihan sitä kokeilla...<< ajattelin ja klikkasin linkkiä.
 Painoin ''Rekistöröidy nyt'' nappia ja kirjoitin nimimerkikseni Am_Girl94. Täytin myös tietoni ja harrastukseni ym. Pian käyttäjätunnukseni oli valmis ja laitoin Simbookin kautta parhaalle kaverilleni Beckalle viestiä.
''Moi hany mites siellä?'' kului hetki ennenkuin Becka vastasi.
''MIHIN SÄ OOT KADONNU SUN VANHEMMAT ON HUOLESTA SEKASIN!'' Mietin hetken mitä vastata ennenkuin kirjoitin.
''Ei hätää mul on työpaikka ja katto päänpääl joten kaikki on hyvin, mut en aijo palata vanhempieni luo, en enää ikinä!''  huomasin että Becka kirjoitti vastausta mutta en jäänyt odottamaan vaan kirjauduin ulos Simbookista ja sammutin koneen.

 Päätin tutkailla kirjaston kirjatarjontaa ja löysinkin yhdestä hyllystä mielenkiintoisia, ruuanlaittoon liittyviä opuksia. Otin yhden joka oli suunnattu aloittelijoille kuten minä.
 Suuntasin hyllyn takana olevalle vanhalle siniselle sohvalle ja aloin lukea kirjaa. Kirjassa kerrottiin mausteiden ja eri ruokalajejen historasta. >>En tiennyt että suolaa voi käyttää liikaakin<<
 Huomasin että vastapäiselle sohvalle istahti varmaankin ikäiseni nainen lukemaan kirjaa nimeltä ''Zombit söivät kasvini'' >>Kamala asukokonaisuus ja nuo meikit. No eipä minulla ole varaa olla valikoiva ''ystävien'' suhteen<< ajattelin ja vedin henkeä.
 Nousin ylös ja kävelin varmoin askelin tuon naisen luo. ''Hei olen Amanda Stones muutin juuri tänne'' esittelin itseni hymy huulilla. Nainen laski kirjan kädestään pöydälle ja kätteli minua. ''Heippa vaan minä olen Vallari Chandra hauska tutustua''
 Kerroin tilanteestani ja uudesta työstäni, kuulostin varmaan tosi tylsältä ja masentavalta tyypiltä kun angstasin puoli tuntemattomalle simille.
 Vallarista sain sen verran irti että hän työskenteli kaupungin kylpylässä. ''Onko täällä kylpylä?'' kysyin ihmeissäni. ''Tottakai on, tule vain käymään rohkeasti joskus'' Vallari sanoi hymyillen.
 Vallarin oli kuitenkin mentävä pian, joten minä menin takaisin koneelle en malttanut olla katsomatta olinko saanut uusia viestejä deitti palstalta jonne loin aijemmin tänään tunnuksen. Valitettavasti kukaan miehistä jolle olin lähettänyt viestiä ei ollut vastannut.
 Päätin seuraavaksi mennä katsastamaan rannan, olihan sentään kesä ja minä rakastan rannalla olemista. Tilasin taksin ja pian juoksin hiekalla.
 Rannalta löysin mielenkiintoisen miehen joka luokse menin juttelemaan. ''Hei olen Amanda Stone muutin vasta tänne'' sanoin toivoen etten kuulosta ylipirteältä. ''Moi vaan, hauska tutustua. Minun nimeni on Booker Singleton''
 Juttelimme pitkän tovin. Booker kertoi että hän oli odottanut deittiään mutta tämä ei koskaan saapunut. Ihmettelin sitä kovasti, koska Booker oli todella karismaattinen mies.
Vasta kun aurinko laski tajusin mitä kello oli. Vaihdoimmne puhelinumeroita ja tilasin taksin. Yllätyksekseni huomasin että taksi kuski oli sama kuin ajemmin aamulla. ''Hei ihan vinkkinä, Bookeria ei kannata deittaila'' taksikuski sanoi. ''Ei me millään deitillä oltu'' sanoin pikaisesti. ''Miten niin?'' kysyin vielä perään. ''Tuo jätkä on ollut jokaisen tämän kaupungin naisen sängyssä, usko kun sanon nimimerkillä kokemusta on''
  Kun pääsin kotiin mietin mitä olin kuullut oliko asia todella näin? Mutta ei sen väliä. Otin salaattia ja oliiviöljyä jääkaapista ja aloin valmistaa illallista.
 >>Ai että rakastan kokkaamista<< ajattelin kun pilkoin vihanneksia. Aijoin tehdä syksynsalaattia.
 Pian istuin syömässä salaattiani pienen pöytäni ääressä.
 Sitten oli pestävä astiat, koska ei minulla ollut astianpesukonetta.
 Kun olin saanut kaiken valmiiksi, pääsin vihdoin nukkumaan. Otin makuupussini ja kömmin sen sisään. ''Pakko hankkia pian sänky'' mutisin.
                                                                             ***
 Heräsin auringon pieniin säteisiin jotka tulivat mökin pienistä ikkunoista. Haukottelin ja venyttelin tullessani pois makuupussistani.
 Kipitin jääkaapille ja aloitin vohveleiden valmistamisen. ''Sekoitan mä taikinaa dipa daa'' laulelin.
Kun olin pukenut ja syönyt, lähdin pienelle aamukävelellylle. Työt alkaisi tänään, mutta vasta iltapäivällä. >>Totunkohan koskaan maalaiselämään?<<
                                                                              ***
No niin, tässä on siis uusi legacyni. ^_^ Itse olen tykästynyt Amandaan jo tosi paljon ja en malta odottaa että pääsen pelailemaan. Mitä pidätte Amandasta ja tämän taustoista? Jäättekö seuraamaan Stonejen suvun vilkasta elämää? Ja ennenkaikkea tottuuko kaupunkilaistyttö koskaan maalaiselämään?
Risut ja Ruusut tuonne kommentteihin tai Chat boxsiin =)

T: Sanju ja Amanda


3 kommenttia:

  1. Olipas kiva alku. :) Amanda on hyvin nätti ja vaikuttaa mukavalta persoonalta. Toivottavasti hän sopeutuu uuteen paikkakuntaan. Toivottavasti neidille löytyy myös mieleinen kumppani, vaikka taksikuskin puheiden perusteella Booker ei vaikuta parhaalta mahdolliselta ehdokkaalta. No saa nähdä ovatko nekin puheet vain juoruja. Jään seurailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! ^.^

      Juu Amanda on hieman ehkäpä ''lissu'' mutta mukava tyyppi kumminkin. ^_^ Amandalle on tulossa romanssi ihan piakkoin mutta kenen kanssa se jääköön yllätykseksi. ;-)

      T: Sanju

      Poista
  2. Kiva alku tarinalle! :) Pidin tuosta Amandan taustatarinasta ja teksti oli sujuvaa.. Kaupungilla tarkoitit varmaan Bridgeporttia (siihen oli kirjoitusvirhepaholainen iskenyt) :) Amanda on tosi nätti aloittajasim.. Mielenkiinnolla odotan, miten Amanda maalaiselämään tottuu :) Seuraavan pariin :D

    VastaaPoista